over ons

Ik, Jenny van der Horst, ben het gezicht achter Kraamcare. Al van kinds af aan heb ik de passie gehad om kraamverzorgende te worden. Hiervoor heb ik alle benodigde opleidingen gevolgd en mede door mijn jarenlange ervaring ben ik een uitstekende keuze om voor jullie te zorgen tijdens jouw kraamtijd. Aanvullende scholing volg ik regelmatig om up-to-date te blijven met alle ontwikkelingen op het gebied van kraamzorg. Daarnaast beschik ik over een borstvoedingscertificaat en heb ik de cursus EHBKO (eerste hulp bij kinder ongelukken) gevolgd.
Het bieden van zorg en de afwisseling in mijn werk spreken mij het meest aan bij het uitoefenen van mijn beroep. Mijn werkterrein bevindt zich voornamelijk in het Land van Cuijk met een straal van ongeveer 35km daar omheen. Plaatsen die verder weg liggen, zijn in overleg ook mogelijk. Heb je aanvullende vragen over de mogelijkheden van Kraamcare? Neem dan contact met mij op, ik sta je graag te woord!
kraamcare jenny van der horst kraamverzorgende kraamcare kraamverzorgster cuijk kraamverzorgende boxmeer kraamverzorgster uden kraamcare mill kraamverzorgster oss kraambureau regio kraamburo kraamcare kraamverzorgster zoeken goede kraamverzorgster goede kraamverzorgende kraamverzorgster baby kraamverzorgende baby

samenwerking met zorgverzekeraars

Kraamcare werkt samen met nagenoeg alle zorgverzekeraars waardoor in de meeste gevallen de kraamzorg volledig wordt vergoed. Door deze samenwerking wordt de financiële afhandeling ook door ons geregeld. Zelf hoef je dus niets te doen, behalve jezelf aan te melden via onderstaande knop bij Kraamcare, wij regelen de rest.
Wij bieden passende zorg waar jij je prettig bij voelt. Bij ons is niets verplicht en zijn er veel zaken in overleg mogelijk. Om jezelf aan te melden druk je op onderstaande knop. Mocht je eerst nog vragen hebben dan beantwoorden wij deze graag.
aanmelden