recensies


recensie02.jpg

Familie van Florop schreef:

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad bij onze tweede dochter. Jenny is erg kundig in haar vak, heeft veel kennis en geeft op een fijne manier advies. Daarbij zorgt Jenny ook voor gezelligheid! Jenny heeft veel aandacht voor het hele gezin; onze oudste dochter was dol op haar! Jenny betrok haar waar mogelijk bij de verzorging van de baby, maar gaf onze oudste dochter ook de aandacht die zij verdiende. Jenny is een top kraamverzorgster die ik iedereen zou aanraden!!
recensie01.jpg

Familie Kuiper schreef:

Toen wij naar een kraambureau zochten waren we op zoek naar iets kleinschaligs zodat we geen nummertje waren maar de sfeer veel warmer en persoonlijker was.
Toen we op de geboortedag van ons zoontje Felix belden dat we om 18.00 naar huis mochten stond om 18.30 Jenny bij ons aan de deur. Alles wat wij belangrijk en fijn vonden aan kraamzorg gaf Jenny ons en zoveel meer!
Wat een warme, vrolijke en lieve vrouw! Ze heeft ons wegwijs gemaakt in de eerste zorg die we Felix moesten geven, er komt veel op je af maar Jenny nam de tijd en was erg duidelijk. Ze was ontzettend lief en zorgzaam voor Felix, verzorgde mij goed op mijn kraambed met heerlijk fruit, schone lakens, medische inspecties en praten, veel praten!
De bevalling was helaas een wat traumatische ervaring en Jenny gaf alle tijd en ruimte om daarover te praten waardoor ik het los kon laten. Ze zorgde ervoor dat wij alledrie genoeg onze rust kregen door bezoek op tijd "weg te sturen" en huishoudelijke werkzaamheden van ons over te nemen. Toen zij na een week ons huis moest verlaten heb ik staan huilen bij de deur, wat een fijne kraamweek! Bij een broertje of zusje voor Felix willen wij Jenny weer als kraamverzorgende!

Liefs Anne, Peter-Paul en Felix

< Vorige 1 2 3 4 Volgende >