recensies


profielfot_yoni.jpg

Familie Jansen schreef:

Jenny is in 1 woord een top kraamverzorgster! Ze was niet alleen erg kundig, lief voor ons zoontje Sky en goed voor ons, ze is ook nog eens super gezellig. Ik kijk echt terug op een geweldige kraamweek!
foto_aysa.jpg

Familie Dawson schreef:

Alweer een half jaar geleden, maar nog altijd zijn wij Jenny heel erg dankbaar voor de fijne en gezellige kraamtijd! Niet alleen de taken van het lijstje, ook veel andere dingen hebben we van haar mogen leren, zoals het knopen van een draagdoek en Dunstan babytaal. Mede dankzij Jenny heeft ons (toen nog heel) kleine meisje een zachte landing mogen maken in haar eerste week op de wereld. Dank je wel Jenny!
profielfoto_suzan_postmus.jpg

Familie Postmus schreef:

Jenny heeft gezorgd voor een onvergetelijke kraamweek. Met warme en liefdevolle zorg. Veel kennis over borstvoeding en goede tips over de verzorging van Marit. Ondanks dat Marit ons 2e kindje is hebben wij veel geleerd. Aan alles werd gedacht. Jesper (bijna 2) vond Jenny ook geweldig, veel samen gespeeld en als Jenny even niet in de buurt was zei hij steeds "Waar is Jenny nou???" We hadden veel gezellige gesprekken met een lach en een traan, bij Jenny kun je altijd terecht.
maartje_daverveld.jpg

Familie Daverveld schreef:

Jenny is een super kundige maar bovenal ook zeer menselijke kraamzorg. Wij hebben onze eerste kraamtijd niet beter kunnen wensen dan wat we kregen van Jenny! Zorgeloos, gezellig en humorvol maar zeker ook veel praktische handvatten gekregen. Zelfs (ver) na de kraamtijd kunnen en mogen we op Jenny terugvallen met allerlei vragen. Jenny is betrokken, heeft een GROTE passie voor het vak en denkt echt fijn mee.....ik zou Jenny iedereen adviseren en bel meteen mocht het nog eens nodig zijn!
desiree_de_jong.jpg

Familie de Jong schreef:

Lieve Jenny, gefeliciteerd met je eigen onderneming! Ik vind het super dat je voor jezelf bent begonnen..nu kun je precies dat doen waar je voor staat en dat is persoonlijk en met volledige aandacht er zijn voor het gezin! Het is inmiddels alweer 12 weken geleden dat je bij ons bent geweest. We kijken nog steeds terug op een hele fijne en vooral gezellige kraamtijd. Voor ons ben je een echte all-rounder; je weet wat je doet zowel in de verzorging van baby en moeder, maar ook in de omgang met visite en huishouden. We zijn enorm verwend met lekker eten en fijne gesprekken. Ook weet je wanneer je wat meer op de achtergrond aanwezig moet zijn. Je bent nergens te beroerd voor, sterker nog je lijkt het juist erg fijn te vinden om zo behulpzaam te kunnen zijn! En dat is een echte pre.. We wensen je heel veel succes, liefs Desiree

< Vorige 1 2 3 4 Volgende >